Cesta k maximálnej sebestačnosti - Hlubina, Palo
Ekofarmy, ktoré nepoužívajú škodlivé hnojivá, ako cesta, ako sa dopracovať k prírodným potravinám. Permakultúra - spracovanie všetkého, čo pri poľnohospodárskej činnosti vzniká. Sebestačnosť fariem, kde sa praktizuje permakultúra. Slovenské farmy s permakultúrou.