Štrukturálne súvislosti ekonomiky SR - Fliegová, Jana
Pojednávanie o štruktúre ekonomiky SR v členení na segmenty: pôdohospodárstvo, priemysel, stavebníctvo a služby. Analýza je zameraná na obdobie rokov 1994-2004. Štrukturálne indikátory slúžiace na meranie štrukturálnych zmien v ekonomike.