Aplikácia ukazovateľa ekonomická pridaná hodnota v podmienkach SR - Gallová, Jana
Hlavné úpravy účtovných výkazov za účelom výpočtu komponentov EVA. Identifikácia hlavných ukazovateľov ovplyvňujúcich tvorbu ekonomickej pridanej hodnoty v podniku. Charakteristika ukazovateľa EVA. Hodnotenie výkonnosti podniku v podmienkach SR. Nástroje ekonomickej analýzy.