Bariéry realizácie marketingového auditu - Rózsa, Zoltán
Vzťah marketingového auditu k ostatným typom auditu. Opodstatnenosť a prínosy marketingového auditu. Najdôležitejšie bariéry výkonu marketingového auditu v organizáciách. Vybrané marketingové systémy a ich funkcie v procese udržiavania adaptability organizácie. Metodika tvorby štandardov výkonu organizácie.