Financovanie cestnej infraštruktúry prostredníctvom fondov Európskej únie - Ivaničková, Marta
Legislatívna úprava dokumentov Európskej únie. Legislatíva EÚ v oblasti kohéznej politiky. Legislatíva EÚ v oblasti pravidiel hospodárskej súťaže. Legislatíva EÚ v oblasti verejného obstarávania. ISPA (Instrument for structural policies for pre-accesion) - predvstupový nástroj Európskej únie. Finančné zdroje. Spolufinancovanie. Štrukturálne fondy a Kohézny fond - význam a použitie. Metódy výberu prioritných projektov pre financovanie z Kohézneho fondu. Výsledky realizácie projektov v skrátenom programovacom období 2004-2006.