Vplyv ponukovo-orientovanej ekonomiky na hospodárstvo SR - Havettová, Miroslava
Vplyv ponukovo-orientovanej ekonomiky na národné hospodárstvo. Vývoj HDP a jeho jednotlivých zložiek, konkrétne hodnoty pridanej spracovaním. Skúmanie zmien spôsobených rozdielnym prístupom k riadeniu národného hospodárstva. Potreba zvyšovania konkurencieschopnosti a investovania a rozvoja vedy a techniky.