Knihy sa dajú aj počúvať - Hlubina, Palo
Obchod s prerozprávanou literatúrou má úspech najmä v zámorí. Na Slovensku zatiaľ nie sú odvážlivci, ktorí by sa puistili do jej vydávania. Kľúčová otázka ochrany autorských práv pre zvukové knihy. Predaj zvukových kníh s obchodnou tematikou. Knižnica pre nevidiacich. Niekoľko spôsobov nahrávania audio kníh - práca aj pre hercov. Šírenie cez internet.