Analýza vybraných súčasných problémov regionálneho školstva - Kozovský, Dušan
Marec 2006 - dotazníkový prieskum zameraný na zistenie súčasných problémov decentralizovaného regionálneho školstva. Obsahová stránka a vyhodnotenie jednotlivých skúmaných okruhov. Päť skúmaných okruhov otázok.