Geodemografická segmentace a Geografické informační systémy - Herzán, Lukáš
Geodemografická segmentácia. Podstata a informačné zabezpečenie demografickej a geodemografickej segmentácie. Demografické profily marketingových segmentov. Geografické informačné systémy. Funkcia a predmet GIS. Priestorová lokalizácia v GIS.