Organizačné štruktúry vo verejnej správe (teória a prax) - Kováč, Viliam
Problematika organizačných štruktúr, zvlášť v inštitúciách verejnej správy. Organizačná štruktúra, jej výška a šírka. Faktory ovplyvňujúce výšku a šírku organizačnej štruktúry. Potreba určitého usmernenia tvorby a zmien organizačných štruktúr v inštitúciách verejnej správy, štátnej správy, samosprávy a neziskových organizácií.