Vplyv environmentálnej politiky na budúcnosť cestovného ruchu na Slovensku - Makovník, Tomáš
Implementácia environmentálnej politiky do cestovného ruchu (CR) v SR. Vybrané environmentálne indikátory v CR pre SR. Všeobecné sociálno-ekonomické trendy v CR a charakteristiky ponuky a dopytu. Vplyv CR na životné prostredie, spolupôsobenie aktivít a spoločenských i environmentálnych podmienok. Environmentálna efektívnosť CR. Právne, ekonomické, informačné a spoločenské nástroje, strategické a koncepčné dokumenty v procese rozvoja CR.