Čínský trh je největší obchodní příležitostí - Havlíček, Karel
Budúcnosť obchodu s Čínou spočíva v exporte do tejto krajiny. Silné stránky a príležitosti v Číne. Investičný boom v Číne. Faktory úspechu čínskych firiem. Pracovitosť a disciplína vo firmách. Liberalizácia. Kontrola a usmerňovanie zmien vládnou komunistickou stranou. Zápory a hrozby čínskeho prostredia. Nízka úroveň podnikateľskej etiky. Jazykové bariéry. Problematika kvality a marketingu.