Nevyhnutnosť podpory domáceho cestovného ruchu na Slovensku z dlhodobého hľadiska - Petrík, Ivan
Vplyv globalizácie na domáci cestovný ruch. Súčasný stav rozvoja domáceho cestovného ruchu na Slovensku. Nevyhnutnosť podpory domáceho cestovného ruchu na zabezpečenie jeho konkurencieschopnosti voči pasívnemu cestovnému ruchu. Potreba zvýšenia kvality poskytovaných služieb.