Kúpeľný a zdravotný cestovný ruch na Slovensku ako jedna z ťažiskových foriem cestovného ruchu - Žembová, Zuzana
Vývoj kúpeľníctva na Slovensku. Kúpeľníctvo ako odbor zdravotníctva. Stáročná tradícia kúpeľnej liečby na Slovensku vďaka využívaniu minerálnych vôd na liečebné účely. Analýza krajov z hľadiska kúpeľného a zdravotného cestovného ruchu.