Spotřebitelé jsou v zajetí emocí a podvědomí - Tomek, Ivan
Orientácia spotrebiteľského výskumu na podvedomie a emócie spotrebiteľa. Klesanie dôrazu na racionalitu. Význam pozorovania pri spotrebiteľskom výskume. Etnografia v spotrebiteľskom výskume. Zameranie výskumu na interpersonálnu komunikáciu ( word-of-mouth).