Analýza daňových nedoplatkov v Slovenskej republike - Kušnírová, Jana, 1977-
Analýza daňových nedoplatkov v SR v období 1999-2005. Charakteristika, štruktúra a členenie daňových nedoplatkov. Vývoj daňových nedoplatkov za posedných šesť rokov. Zadefinovanie celkovej výšky daňových nedoplatkov v SR v každom skúmanom období a konkrétne problémy každého obdobia. Zhodnotenie vývoja a smerovanie vývoja objemu celkových daňových nedoplatkov.