Individuálne zdravotné poistenie - Littvová, Zuzana
Základná charakteristika verejného a individuálneho zdravotného poistenia. Dostupnosť zdravotnej starostlivosti pre všetkých občanov. Poistiteľné riziká v individuálnom zdravotnom poistení. Rozsah poistenia na príklade poistného produktu poisťovne Union.