Trendy v oblasti zaměstnanenckých benefitů se zásadně mění - Kopřiva, Tomáš
Rastúci význam nástrojov motivácie zamestnancov, ktorých cieľom je prilákať a udržať tých najlepších z najlepších. Zvyšovanie zodpovednosti firiem voči svojím zamestnancom. Pozitívny vplyv benefitov na produktivitu práce. Najobľúbenejšie benefity - stravné pokuzazy a penzijné pripoistenie. Minimálne náklady na zavedenie a administratívu na strane zamestnávateľa. Dôvody zamestnávateľov na poskytovanie benefitov. Príležitostné vyjadrenie poďakovania formou darčekových poukazov.