Vládne zásahy na trhu poistenia teroristických rizík - Marko, Peter
Identifikácia možných vládnych intervencií na trhu poistenia teroristických rizík a možných foriem týchto zásahov. Zhodnotenie výhod a nevýhod vládnych intervencií a odporúčania ich použiteľnosti do budúcnosti.