Dárkové poukázky - jak budovat vztahy i firemní image - Holomek, Pavel
Darčekové poukazy ako efektívne a lacné riešenie, ako odmeniť významných zákazníkov alebo obchodných partnerov. Nevýhoda motivácie peniazmi - nulová náväznosť na značku. Úskalia motivácie spotrebným tovarom a reklamnými predmetmi. Problematika kvality darovaného predmetu a možné poškodenie firemného imidžu. Výhody darčekových poukazov.