Rozhodcovské konanie v medzinárodnom obchode - Martyniv, Halina
Vzťahy subjektov medzinárodného obchodu. Obchodné spory vznikajúce pri rozvoji medzinárodných obchodných vzťahoch. Efektivita medzinárodného obchodu. Rozhodcovské konanie v medzinárodnom obchode ako alternatívny spôsob riešenia sporov, v ktorom nerozhodujú súdy ale rozhodcovia, rozhodcovský tribunál.