Spoločné služby pre podnikateľov ako inovačný nástroj pre riešenie regionálnych disparít - Michalová, Valéria
Analýza pozície trhových služieb a v ich rámci obchodno-podnikateľských služieb. Regionálna výkonnosť a disparity v službách. Stratégia pre trhové služby. Podpora spoločných služieb pre podnikateľov. Podpora inovačných aktivít v podnikoch.