Stratégie kvality v cestovnom ruchu v podmienkach Európskej únie - Šípková, Ivana
Kvalita v CR v EÚ, stratégie kvality v CR v štátoch EÚ - Spojené kráľovstvo, Španielsko, Estónsko. Prístup ku kvalite v slovenskom CR, normy kvality. Zásady stratégie kvality, strategický plán kvality, plán zvyšovania kvality infraštruktúry a služieb CR na Slovensku. Okrem normatívnej stránky by sa mali podporovať aj inovácie, výmena skúseností, konkurenčné prostredie a internacionalizácia podnikania v CR. Len tak je možné zvýšiť konkurenčnú schopnosť Slovenska ako cieľového miesta CR na jednotnom európskom trhu.