Srovnání výhod a nevýhod klasických veřejných zákazek a PPP - Tesař, Michal
Základné porovnanie klasickej verejnej zákazky a metódy PPP (Public private partnership) z pohľadu vhodnosti použitia pre jednotlivé prípady verejného investovania. Koncept metódy PPP. Pojem klasická verejná zákazka. Ekonomický pohľad na verejné investovanie. Využitie projektu PPP.