Public private partnership - jeho možnosti a meze - Tříska, Dušan
Štátny majetok a jeho privatizácia. Privatizácia a jej hybridy. Efektívnosť súkromného podniku. Horizontálne väzby medzi štátom a súkromným sektorom.