Inventarizácia dlhodobého majetku - Šulovská, Miriama, 1980-
V súvislosti s inventarizáciou dlhodobého hmotného a nehmotného majetku vznikajú dva typy inventarizačných rozdielov: manko a prebytok. Príklad.