Hodnotenie progresie glaukómového ochorenia pomocou HRT II (Heidelberg retina tomograph) - výsledky - Ferková, Sylvia
Sledovanie a štatistické vyhodnotenie štrukturálnych a funkčných zmien pri primárnych typoch glaukómovej choroby. Charakteristika choroby. Materiál a metodika. Štatistická analýza. Výsledky. Diskusia.