Kvalita vo vysokoškolskom vzdelávaní - Mončeková, Katarína
Prístupy ku tvorbe vzdelávacieho procesu - je potrebné rozlišovať kvalitu vysokoškolského vzdelávania verzus vzdelávanie ku kvalite vo vysokoškolskom vzdelávaní verzus kvalita vzdelávacej inštitúcie. Kvalita z pohľadu zákazníckeho prístupu vo vzdelávaní. Využiteľnosť získaných poznatkov študentov v praxi. Kvalita z pohľadu medzinárodne uznávaných princípov. Grantované prínosy z implementácie systému manažérstva kvality podľa normy ISO 9001 : 2000.