Prepojenie daňovej politiky s trhom práce - Repková, Denisa, 1983-
Poukázanie na existenciu vzťahu medzi daňovou politikou a trhom práce. Stanovenie nástrojov daňovej politiky. Vplyv prostredníctvom daní na trh práce, nezamestnanosť, ponuku práce. Meranie daňového zaťaženia práce. Daňová politika.