Podlinkové nástroje-hudba budúcnosti - Rubaninská, Kamila
Presýtený trh tradičnými reklamnými prostriedkami, negatívny postoj obyvateľstva, vysoké náklady, ako aj zmeny životného štýlu sú dôvodmi pre vznik nových marketingových nástrojov, tzv. podlinkových. Význam týchto netradičných komunikačných nástrojov v budúcnosti.