Kompetencie učiteľa v oblasti informačných technológií na Slovensku - Šóš, Ivan, 1977-
Analýza problematiky vymedzenia kľúčových kompetencií, resp. nevyhnutných spôsobilostí učiteľov odborných ekonomických predmetov s dôrazom na informačné a komunikačné technológie. Prieskumy naviazané na projekt KEGA a ESF riešené na Katedre pedagogiky EU. Dotazníky. Kľúčové kompetencie učiteľov. Analýza dotazníkov.