Dlhodobá nezamestnanosť ako jeden zo základných problémov na európskom trhu práce - Sobotová, Anna
Dlhodobá nezamestnanosť na Slovensku. Dlhodobo nezamestnaní ľudia si ťažšie hľadajú prácu, pretože postupne strácajú pracovné návyky. Najčastejšie skupiny ľudí, ktorých postihuje dlhodobá nezamestnanosť, príčiny dlhodobej nezamestnanosti na Slovensku nástroje boja proti dlhodobej nezamestnanosti.