Elektronická komunikácia a rozsah využitia komunikačných nástrojov malými a strednými podnikmi - Surovi, Pavel
Vývin elektronickej komunikácie. Internet a jeho predchodca. Zhodnotenie súčasného stavu v on-line podnikaní. Realizácia výskumu, ktorý bol zameraný na potreby praxe v procese riadenia a elektronizácie komunikácie a jeho výsledky.