Počítačová podpora pri ohodnocovaní podnikov v podmienkach SR - Jakubec, Miroslav
V súčasnosti je v Slovenskej republike využívaný iba jeden softvér, ktorý slúži na ohodnocovanie nehnuteľností. Pri dynamickom rozvoji podnikateľského prostredia sa ohodnocovanie podnikov stáva zložitým problémom. Vhodný softvér môže eliminovať problémy a priniesť hospodárnosť a užívateľský komfort. V príspevku sa autor venuje analýze možnosti využitia STRATEXU a EVALENTU pri ohodnocovaní podniku v našich podmienkach.