Štátne sociálne dávky od 1. septembra 2007 v kocke - Macková, Zuzana
Dňa 1. septembra 2007 nadobudli účinnosť viaceré opatrenia vlády SR, ktorými sa upravujú sumy jednotlivých štátnych sociálnych dávok. Príspevok pri narodení dieťaťa. Príplatok k tomuto príspevku. Príspevok rodičom, ktorým sa súčasne narodili tri deti, alebo viac detí súčasne. Rodičovský príspevok. Prídavok na dieťa. Príspevky na podporu náhradnej starostlivosti o dieťa. Príspevok na pohreb.