Využívanie informačných a komunikačných technológií pri riadení a rozvoji podnikov a inštitúcií - Škurla, Peter
Informačné systémy a informačné technológie, ich rozvoj. Popis technológie GRID computing, business intelligence a service oriented architecture s využitím ktorých má podnik možnosť dosiahnuť cieľ. Potreba schopnosti technológií predvídať zmeny v globálnom podnikateľskom prostredí, rýchlo reagovať na konkurentov, využívanie organizačných aktív pre rast.