Informačná spoločnosť a jej budúcnosť na Slovensku - Šóš, Ivan, 1977-
Plán budovania informačnej spoločnosti členskými krajinami Európskej únie. Spolupráca krajín. Potreba celosvetového prepojenia informačnej diaľnice spojenej s výmenou informácií, najnovších technológií a poznatkov. Digitálna gramotnosť. Výzvy informačnej spoločnosti Kľúčové princípy IS.