Platobná neschopnosť zamestnávateľa a jej dôsledky voči zamestnancom - Chorvátová, Janka
Odpovede na otázky: Aké sú povinnosti zamestnávateľa, ktorý zistí, že nemá majetok a zároveň ale má povinnosti voči svojim zamestnancom? Aké sú nároky zamestnancov, keď zamestnávateľ je platobne neschopný? Aké šance má zamestnanec, že mu bude skutočne doplatené to, čo mu patrí?