Novela Zákonníka práce v praxi - Gejdošová, Slavomíra
Analýza novely Zákonníka práce, t.j. analýza zákona č. 348/2007 Z.z., ktorá môže pomôcť zamestnancom a zamestnávateľom predchádzať prípadným kolíziám v pracovnoprávnych vzťahoch v každodennej praxi. Pozornosť je venovaná 2. časti Zákonníka práce - Pracovný pomer - kde sú rozobrané aj s príkladmi niektoré inštitúty Zákonníka práce týkajúce sa priamo vzniku či zániku pracovného pomeru. Uvedený rozbor zákona sa týka všetkých podstatných legislatívnych zmien účinných od 1.9.2007.