Praktická aplikácia zákazkovej výroby - Mateášová, Martina, 1979-
Príklady. Účtovné zobrazenie ziskovej zákazky. Účtovné zobrazenie stratovej zákazky. Účtovné zobrazenie zákazky so zmenou rozpočtu počas realizácie zákazky.