Časový rozpis projektu - Chorváthová, Daniela
Súčasťou plánu projektu je časový rozpis projektu (harmonogram). Obsahuje všetky informácie o tom, v akých termínoch a v časovom slede budú práce na projekte prebiehať. K jednotlivým úsekom časového rozpisu sú priradené realizačné zdroje. Časový rozpis projektu pozostávajúci z diagramov a harmonogramov je nástrojom pre úplné a prehľadné podchytenie množstva informácií potrebných pre riadenie projektu. Základné charakteristiky diagramov, Ganttove diagramy. Odhad času metódou PERT. Pragmatický odhad času. Časový rozpis krokov projektu (harmonogram) je základom pre koordináciu všetkých projektových prác a neoddeliteľnou časťou plánu projektu.