Mezinárodní hospodářské vztahy Číny v retrospektivě a perspektivě - Sereghyová, Jana
Postavenie čínskej ekonomiky vo svetovej ekonomike. Priame zahraničné investície v Číne a čínske investície v zahraničí. Štrukturálne zmeny čínskeho zahraničného obchodu. Štruktúra čínského exportu.