Systémové pohľady na kreativitu v teórii a praxi manažmentu - Suntingerová, Ľudmila
Aby bol podnik úspešný, potrebuje k tomu kreatívnu výkonnosť vo všetkých manažérskych aktivitách. Protirečenia a konvergencie teórie a praxe témy kreativity. Kreativita v kontexte podmienok organizácie. Kreatívny proces, kreatívny podnik. Podpora kreativity využitím kreatívnych techník. Tímová verzus individuálna kreatívna výkonnosť. Využitie kreatívneho potenciálu na všetkých systémových a procesových úrovniach podnikového manažmentu je nevyhnutnou úlohou obstátia v hospodárskej konkurencii.