Partnerské vzťahy v dodávateľskom reťazci - Jurík, Pavol
Význam vzťahového marketingu. Charakteristika transakčného marketingu a marketingu vzťahov. Transakčné a relačné chápanie podnikania. Koncepcia vzťahov: IMP prístup, Gummessonov 30 R's prístup, Morganova a Huntova koncepcia. Partnerské vzťahy v dodávateľskom reťazci. Typy partnerských vzťahov. Model partnerského vzťahu. Stretnutie partnerov.