Vplyv riadenia ponuky na vzťah výrobca distributér v dodávkovom reťazci - Kita, Pavol
Optimalizácia dodávateľského reťazca (SCM - Supply Chain Management). Články dodávateľského reťazca. Prispôsobovanie ponuky a ECR (Efficient Consumer Response): riadenie tovarových kategórií, riadenie zásobovania, technologická podpora riadenia ponuky, Plánovanie nákupu bez zásob. Rozvoj maloobchodných značiek.