Economic trends in European Union countries since the eastward enlargement - Raguseo, Domenico
Charakteristika zatriedenia štátov EÚ do troch podskupín. Hodnotenie makroekonomickej vyspelosti medzi týmito štátmi prostredníctvom ekonomických ukazovateľov.