Problematika převodních cen v podnicích České republiky - Jáč, Ivan
Charakteristika transfer pricingu. Definícia prevodnej ceny a legislatíva. Modelový príklad vplyvu prevodných cien. Prevodné ceny v Českej republike a vo svetovom merítku. Globálne trendy.