Spotreba slovenských domácností po vstupe do EÚ - Holková, Vieroslava
Súčasná štruktúra spotreby slovenských domácností. Vplyv ekonomických faktorov na spotrebu domácností. Zmeny v spotrebiteľskom správaní slovenských domácností v transformačnom období a po vstupe SR do Európskej únie. Trend znižovania podielu niektorých výdavkov a zvyšovania podielu iných výdavkov ako dôsledok tlaku ekonomických nástrojov transformačného obdobia.