Analýza výdavkov obcí na komunálne služby s použitím benchmarkingových ukazovateľov - Balážová, Eva
Benchmarking ako jedna z metód hodnotenia komunálnych služieb. Čo treba urobiť, aby bol benchmarking úspešný. Ponuky pre tvorbu benchmarkingových databáz pre miestne samosprávy. Výsledky výstupov pre službu Obnova a údržba verejnej zelene. Hlavné problémy hodnotenia efektívnosti výkonu komunálnych služieb zabezpečovaných obcami.