Teoretické a praktické prístupy k dobrovoľníctvu ako faktoru rastu ľudského kapitálu a možnosti zapojenia seniorov do aktívneho starnutia - Dudová, Iveta
Úloha dobrovoľníctva a jeho ekonomický rozmer. Ľudský kapitál, voľný čas a starší občania. Dobrovoľná práca a motivácia k dobrovoľníctvu. Vzťah medzi platenou prácou a dobrovoľníckou prácou vo vyššom veku.